Kulturkupeen

Om os

 

KONTAKT Til KULTURKUPEEN:  US2100@YAHOO.DK 

 

 

 

Eva IMG_2892-EditZierau, cand. jur. og cand. mag. i filmvidenskab. Har arbejdet i mange år som jurist i Kulturministeriet med internationalt kultursamarbejde, herunder i EU regi.  Har derudover beskæftiget sig med ophavsret, projektledelse samt været skribent og redaktør. Har sideløbende læst Film- og Medievidenskab. Arbejder pt. bl.a. som filmanmelder på Kristeligt Dagblad. Medlem af Danske Filmkritikere.

 

 

Ulla ulla tæt - KopiStrømberg, mag. art. i teatervidenskab og har tillige studeret kunsthistorie. Var i DR i mange år som kulturjournalist inden for teater, billedkunst, arkitektur, design samt kulturpolitik – efterfølgende i en årrække museumsdirektør på Teatermuseet i Hofteatret. Har skrevet bøger og artikler om teater m.m. og og redigeret en række bøger om teaterhistoriske emner. Har senest skrevet ”Historien om Rønne Theater, 1823-2010” ( 2011),  ”Bellevue Teatret, arkitektur og teater i Arne Jacobsens Bygningsværk”,(2013) og “Nyere Danske                                                            Scenografer, portrætter, samtaler og historiske linjer, 1930 til i dag”                                            (2017).

                                       Kontakt: e-mail:  us2100@yahoo.dk

(Foto: Suste Bonnén)

 

TomTom Harpøth, cand. mag. i engelsk og nordisk filologi. Har undervist i nudansk på Københavns Universitet og siden i gymnasieskolen i engelsk, dansk og latin. Har de seneste 20 år virket som som uddannelseschef for de humanistiske fag.