Kulturkupeen

Om Kulturkupeen

Om Kulturkupeen

Kulturkupeen er for alle, der interesserer sig for film, teater, kunst, arkitektur og andet kulturelt i ind- og udland.  Bloggen er udsprunget af en lyst til at udbrede kendskabet til både det kendte og det mindre kendte i den kulturelle verden. Skribenterne er i første omgang Eva og Ulla. Intet er for fint, for småt, for stort eller for ukendt til at nå frem til Kulturkupeen. Bloggen er uafhængig af særinteresser og balancerer imellem omtale, kommentar og anmeldelse.

Film: Alt kan komme med. Spillefilm og dokumentarfilm. Brede og smalle. Morsomme og alvorlige. Børnefilm og film for det mere modne publikum.  Vores fokus er på den tankevækkende kvalitetsfilm. Også Tv-serier fortjener ord med på vejen.

Teater: Alt, fra nycirkus over klassisk skuespilkunst til opera og modern dance.

Kunst: Store, forkromede udstillinger og små udstillingssteder konkurrerer om vores opmærksomhed.

Rejser: Hvem ønsker ikke at høre om et hemmeligt sted, et romantisk hotel eller ….. Vi deler vores erfaringer  og fortæller om steder, som fortjener at få besøg af andre.

M.M.:  Meget mere – vent og se!

Nye læsere: Hvis du synes om det, vi skriver- fortæl det til andre.

København og alligevel ikke kun: Selv om vi begge bor i København, vil vi gøre alt for at være så lidt københavnske som muligt.

( Forsidefoto: Eva Zierau, 2014 – Nordsjællands Veterantog)