Kulturkupeen

Copenhagen Short Film Festival 7.-11. oktober 2020.

Af Eva Zierau.

Onsdag den 7. oktober 2020 åbner den 8. udgave af Copenhagen Short Film Festival. Der bliver tale om korte fiktion-eller dokumentarfilm film, der typisk varer fra få minutter til omkring 30 minutter.

På festivalen bliver der mulighed for at se kortfilm fra hele verden. Arrangørerne bag festivalen har valgt at lægge filmene i blokke, som er sammensat af forskellige kortfilm ud fra samme tema. Det giver mulighed for at se kortfilm om samme emne indenfor forskellige genrer og medier. Af temaer kan nævnes feminisme, miljø, Sydamerikanske film, horror, børnefilm mv. Derudover kan man opleve kortfilm fra det danske vækstlag, inspirerende kortfilm med kvinder foran og bagved kameraet samt de nyeste kortfilm fra andre nordiske lande.

Filmene vises flere steder i byen bl.a. i Cinemateket, i Gloria og i Wildersgade Filmhus. I forbindelse med festivalen vil der blive uddelt to priser. En for Bedste Danske Kortfilm og en for Bedste Danske Kortfilm lavet af unge under 25 år.

Der vil også være mulighed for at deltage i yderligere arrangementer som Q&As, masterclasses om manuskriptskrivning og filmklipning samt en prisuddeling, hvor de bedste danske kortfilm kåres.

Festivalarrangør Betina Husen siger om programmet: “Vi glæder os rigtig meget til at præsentere årets program med et stærkt udvalg af kortfilm, hvor vi kommer vidt omkring både geografisk og tematisk. Og vi ser frem til at vise kortfilm i biografen, hvor de hører hjemme”. Billetter koster 80 kr. og kan løbes på hjemmesiden www.csff.dk

Kilde: Copenhagen Short Film Festival

Yderligere oplysninger fås på:

www.csff.dk

infocsff.dk  og

prcsff.dk

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.