Kulturkupeen

Streaming: Drømte mig en drøm i nat fra Aalborg Teater søndag d. 30.5.

Anbefaling af Ulla Strømberg.

Aalborg Teater er under Corona-krisen blevet danmarksmestre i teaterstreaming. Det nordjyske teater har flere gange sendt streaming fra spritnye forestillinger som bl.a. “Tine” – og fra en tidligere succes: “Cyrano”. Og det har været gratis!

Det har været meget interessant at følge Aalborg Teater og ensemblet, for det kan ellers være svært (og dyrt) at opleve det nordjyske teater for københavnere, sjællændere etc.

Aalborg Teater streamer igen, selv om teatrene næsten er tilbage på sporet, så må der jo ikke sidde så mange i salen.

Søndag d. 30.5. fra kl.12.00 – til sen aften er det muligt at opleve “Drømte mig en drøm i nat”.

Aalborg Teater streamer deres nye musikforestilling, som stadig er på repertoiret. “Drømte mig en drøm i nat”  blev anmeldt her på www. kulturkupeen.dk for et par uger siden.

se:https://www.kulturkupeen.dk/droemte-mig-en-droem-i-nat-teaterkoncert-paa-aalborg-teater/

Dengang gav jeg 4 stjerner, men måske vil den fungere endnu bedre på den lille skærm end i virkeligheden. Lad det komme an på en prøve.

Drømte mig en drøm i nat. Teaterkoncert. Aalborg Teater.2021. Foto: Catrine Zorn.

Men det er ikke helt nemt at få adgang, selv om det er gratis. Der skal bestilles billet (gratis), der skal vælges kodeord m.m. og så skal det hele være sket inden kl.11.30 søndag d.30.5.

Det er bare om at gå i gang nu:

Her er linket:

https://www.aalborgteater.dk/event/stream-teaterkoncert-droemte-mig-en-droem/?utm_medium=email&utm_campaign=Stream%20Teaterkoncerten%20Drmte%20mig%20en%20drm&utm_content=Stream%20Teaterkoncerten%20Drmte%20mig%20en%20drm+CID_b05c39bc88c21f1fc3d759f70ac1365c&utm_source=Nyhedsbrev&utm_term=Hent%20gratis%20billet%20til%20stream

www.aalborgteater.dk

 

En tanke om “Streaming: Drømte mig en drøm i nat fra Aalborg Teater søndag d. 30.5.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.