Menu Luk

 

IMG_2892-EditEva Zierau, cand. jur. og cand. mag. i filmvidenskab. Har arbejdet mange år som jurist i Kulturministeriet med internationalt kultursamarbejde, ophavsret, projektledelse, taleskrivning m.v. Har i en årrække været freelance filmanmelder på Kristelig Dagblad og medlem af Danske filmkritikere.

Kontakt: evazierau.dk

 

 

Ulla ulla tæt - KopiStrømberg, mag. art. i teatervidenskab og har tillige studeret kunsthistorie. Var i DR i mange år som kulturjournalist inden for teater, billedkunst, arkitektur, design samt kulturpolitik – efterfølgende i en årrække museumsdirektør på Teatermuseet i Hofteatret. Har skrevet bøger og artikler om teater m.m. og og redigeret en række bøger om teaterhistoriske emner. Har senest skrevet ”Historien om Rønne Theater, 1823-2010” ( 2011),  ”Bellevue Teatret, arkitektur og teater i Arne Jacobsens Bygningsværk” (2013) og “Nyere Danske                                    Scenografer, portrætter, samtaler og historiske linjer, 1930 til i                                          dag” (2017).

                                   Kontakt: us2100yahoo.dk

(Foto: Suste Bonnén)

 

TomTom Harpøth, cand. mag. i engelsk og nordisk filologi. Har undervist i nudansk på Københavns Universitet og siden i gymnasieskolen i engelsk, dansk og latin. Har de seneste 20 år virket som som uddannelseschef for de humanistiske fag.