Menu Luk

En ildsjæl slår til igen og lejer Operaen d. 20. august 2022.

Velgørenhedskoncert til fordel for genopbygningen af Ukraine finder sted d. 20. august på Operaen i København.

Anbefaling af Ulla Strømberg.

En ildsjæl slår til igen og lejer Operaen d. 20. august 2022.

”Kunst kan ikke dræbes. Kunst kan destrueres, men bliver den tilintetgjort, vil kunsten genopbygge kunsten”. Med de ord offentliggør advokaten Philip Maury endnu et stort velgørenhedsarrangement, han står bag. D. 20. august har han nemlig på eget initiativ lejet Operaen og allerede nu fået tilsagn fra en række kunstnere, som vil optræde gratis. Det er kunstnere fra balletten, operaen og litteraturens verden, som har sagt ja. Overskuddet går ubeskåret til at genopbygge den allerede tabte fysiske kulturarv i Ukraine.

PR foto til velgørenhedsarrangement på Operaen til fordel for Ukraine, d.20.8.2022. Danser: Matthew Ball og fotograf: Kosmas Pavlos.

Med den ukrainske ambassadør i Danmark i salen vil også det landflygtige ukrainske symfoniorkester spille. Men kun de kvindelige medlemmer, deres mandlige kolleger er ved fronten.

Denne aften finder sted på en dybt tragisk baggrund, men Peter Maury, som ikke har direkte forbindelse med Ukraine, føler sig kaldet til at yde en indsats mange hundrede kilometer væk fra det hærgede land.

Flere oplysninger kan læses på  www.kglteater.dk  hvor der også kan købes billetter.

https://kglteater.dk/det-sker/sason-20222023/ekstern-arrangor/galla-for-ukraine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *