Menu Luk

H.C. Andersens Samlede Eventyr tilbage på Mungo Park

Kommentar af Ulla Strømberg. 

H.C. Andersens samlede eventyr – en teatersucces genopsat.

2-200x300[1]

 Pressefoto.

 Gensyn med Mungo Parks super underholdende ”H.C. Andersen-forestilling” i maj måned på Aveny-T.

  

Er det farligt at gense en forestilling, som man har været virkelig begejstret for? Måske, men langt hen ad vejen holdt denne H.C. Andersen-forestilling, selv om overraskelsens glæde udeblev. Den er fortsat morsom, velspillet, dog kørt lidt op i gear i forhold til den meget gennemmusikalske udgave, som vistes ved premieren i oktober 2015.

Instruktøren Heinrich Christensen har skrevet det velfungerende manuskript. I modsætning til de fleste nyere danske teaterforestillinger, skabt af enten teamet eller en instruktør, er der en sjov og velunderbygget dialog på kryds og tværs mellem de tre personer: skånejobberen, der også er musiker, samt de to bibliotekarer, som liner op til temauge på det lokale bibliotek om H.C. Andersen. Ikke mindst Nikolai Jandorf er det hele værd.

Forestillingen er både for voksne og unge, men læs hellere hele den gamle anmeldelse, hvor jeg gav 6 stjerner ud af 6. :

https://www.kulturkupeen.dk/h-c-andersen-paa-mungo-park-efteraarets-bedste-forestilling/

 

 

HC Andersens Samlede Værker: instruktion og manuskript: Heinrich Christensen   Medvirkende: Nicolai Jandorf Amanda Collin Jonas Munck Hansen Scenograf: Lisbeth Burian ….

 

Mungo Park på Aveny-T.

For andet år i træk huserer Mungo Park fra Allerød på Aveny-T på Frederiksberg. En rigtig god idé, for derved får Mungo Park helt fortjent et større publikum, bl.a. andet alle dem, der ikke bare sætter sig i bilen eller er vilde med DSB.

Andre forestillinger som Mungo Park har med på Aveny-T er bl.a. den gamle succes: ”Kvinde kend din krop” og den helt nye produktion ”Uledsaget” om flygtningebørn. Denne forestilling spilles i hele maj måned i Allerød og i beg. af juni på Frederiksberg. (Se anmeldelsen på

https://www.kulturkupeen.dk/uledsaget-spil-flygtninge-mungo-park/ )

 

 

 

 

 

 

.
)