Kulturkupeen

LOVE AGAIN

∗∗∗

Anmeldelse af Eva Zierau.

I den nye romcom LOVE AGAIN møder vi børnebogsforfatter og illustrator Mira(Priyanka Chopra Jonas), der lige har mistet sin forlovede ved en bilulykke. Hele hendes verden er styrtet i grus, og hun nægter acceptere det. Hun tager hans gamle skjorter på, lytter til hans yndlingsmusik: Operaer og forskanser sig i sin lejlighed, som hun deler med sin søster. For at lette sorgen skriver hun en masse kærlige sms’er til hans gamle telefonnummer, hvor hun krænger sin hjerte ud. Hvad hun ikke ved er, at dette nummer nu tilhører journalisten Rob(Sam Heughan), som netop er blevet forladt af sin kone og således også befinder sig i en krise.

Plakat: SF STUDIOS

Plottet om mødet mellem to ensomme unge, smukke succesrige mennesker, der begge lider af sorg over at have mistet, er ligesom for banalt også selv om man er til romantiske komedier.

Det, der trækker filmen i en positiv retning er, at sangerinden Celine Dijon medvirker i filmen som sig selv. Det er hendes første rolle i en spillefilm. Hun spiller en kærlighedsklog karakter, der forsøger at hjælpe Mira og Rob med gode råd, på baggrund af hendes hendes mange kærlighedssange -og ballader og hendes sorg over selv at have mistet sin ægtefælle.

Man kan forestille sig, at denne film får stor betydning for Celine Dijons comeback. Hun skal efter planen på Europatur i år herunder til Danmark i Royal Arena den 23. og 24. september 2023. Hun skulle have holdt koncert i Danmark sidste år men måtte af helbredsmæssige omstændigheder aflyse koncerten.

Den 55 årige canadiske Celine Dijon er stadig en super stjerne. Over sin 40 årige karriere har hun solgt over 250 millioner albums, vundet fem Grammys, to Oscars og er anerkendt som en af de mest succesrige kvindelige musikere nogensinde.

Foto: SF STUDIOS

Den indisk fødte Prianka Chopra, der spiller Mira, har en lang karriere bag sig indenfor film og tv. Hun har også skrevet bestselleren biografien Unfinished. Hun er i Time Magazines blevet kåret som en af de mest indflydelsesrige mennesker i verden. Hun er UNICEF Goodwill- ambassadør, og er involveret i at beskytte børn rettigheder og fremme uddannelse af piger rundt i verden.

Skotske Sam Heugan der spiller Rob er uddannet klassisk teaterskuespiller. Han har vundet adskillige priser både indenfor teater og film.

Foto: SF STUDIOS

Begge yder fine skuespilpræstationer.

LOVE AGAIN er i sin originale version en tysk film kaldet SMS Fur Dich hvor den tyske populære skuespiller og sanger Katja Riemann har hovedrollen. LOVE AGAIN er stærkt inspireret af denne film. Instruktøren Jim Strouse fortæller, at de havde brug for at finde en sanger og skuespiller, der kunne matche Katja Riemann. Celine var perfekt. Det første og eneste valg. Man må give ham ret. Hun er som skabt til den rolle.

Er man til Celine Dijon og hendes store sangskat skal man gå ind og se filmen, men selve handlingen er lidt tynd og forudsigelig.

Instruktør: Jim Strouse

 

Trailer: SF Studios

Premiere: 11. maj 2023

Varighed: 104 min.

Censur: Tilladt for alle

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *