Menu Luk

Anbefaling  fra Ulla Strømberg.

Fotos af Nina Schiøttz.

Wallmans saloner har i København hjemsted i Cirkusbygningen. Her er sammenkædningen mellem underholdning i musikalsk musicalstil og den store servering  perfekt til den runde bygning.

Wallmans Saloner. 2023. Foto: Nina Schiøttz.

Wallmans er noget helt særligt i blandingen af effektiv underholdning og god mad. Og det er netop det sidste som i den grad får Wallmans Saloner til at adskille sig fra resten af dansk underholdningsindustri. For hvor går man hen og fået en så professionel betjening, der klarer 4 retter til i hundredvis af mennesker, og suppen er altid varm?  Samtidig får den “hele armen” med musik og farver uden at bede os om at tage stilling til alverdens problemer.

Wallmans Saloner. 2023. Foto: Nina Schiøttz.

Desværre blev jeg syg i år – men heldigvis kunne Kulturkupeen sende scenografen Nina Schiøttz, der har været min ledager tidligere. Nina tog en masse fotos aftenen igennem og glædede sig over menuen.  Faktisk er der fem at vælge imellem, og det gælder om at beslutte sig allerede, når der bestilles plads. Alt er muligt fra det veganske til det næsten farlige oksekød og selvfølgelig er der også masser af skaldyr.

Wallmans Saloner. 2023. Foto: Nina Schiøttz.

Showet kører parallelt med, at man spiser, så selv hvis naboerne ved bordet ikke siger så meget, behøver man ikke kede sig.

Wallmans Saloner. 2023. Foto: Nina Schiøttz.

Showet er en lang perlerække af musikalske tableauer – ind imellem også med akrobater og lignende og hen igennem aftenen kommer den flotte Dragqueen.

Der er ikke sparet på noget – egentlig er Wallmans et overflødighedshorn, lidt udansk, og kan få én til at tænke på det vilde liv i Berlin i slutningen af 1920erne, men så bliver det måske lidt uhyggeligt.

Wallmans Saloner. 2023. Foto: Nina Schiøttz.

Showet kører de næste måneder på udvalgte dage.  Se mere:

www.wallmans.dk

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *