Menu Luk

Anbefaling af Ulla Strømberg.

Nyt live streaming tilbud fra Aalborg Teater.

Aalborg Teater fortjener ros for sine initiativer med gratis live streaming af teaterforestillinger her under den fortsatte nedlukning af landets kulturinstitutioner. TAK, og jeg vil sidde parat kl 20 på onsdag, hvor det igen går løs. Denne gang  med en nyskreven tekst:

”Jeg har skudt mig selv for sidste gang”. 

Bag teksten står Aalborg Teaters husdramatiker Julie Maj Jakobsen.  Originalt eller hvad?  I hvert fald er dramatikeren inspireret af Hedda Gablers off stage selvmord med faderens pistoler i Ibsens ”Hedda Gabler” og af den unge Werther, som Goethe lod gribe til selvmordet – for ikke at glemme Herman Bangs Tine, som netop har været dramatiseret på Aalborg Teater. Godt med lidt litterært brush up i disse kulturløse tider.

Selv fortæller teatret følgende:

Kom til gratis teaterpremiere hjemme i stuen

Onsdag 3. marts kl. 20:00 inviterer vi til gratis premiere på den interaktive forestilling Jeg har skudt mig selv for sidste gang. Spritny dramatik skrevet direkte til AAT Stream af teatrets husdramatiker Julie Maj Jakobsen.

Forestillingen er i tre dele, der skrives og udvikles fra gang til gang. De tre dele live streames 3. marts, 17. marts og 7. april. Skuespillerne kaster sig ud i dette nye interaktive format efter bare én dags prøver. 


Karaktererne er løbet væk fra deres forestillinger, fordi de ønsker en forandring. Figurerne slippes nu løs, mødes, og du får lejlighed til at give dem gode råd og træffe nogle valg for dem.

Interaktivt teater

Som publikum får du mulighed for at tage aktiv del i hvordan historien skal udvikle sig. Tre gange i løbet af aftenen kan du deltage i interaktive afstemninger, og på den måde er du med til at afgøre historiens videre forløb.

Chat med publikum og skuespillere
Når vi nu ikke kan mødes i teatrets foyer eller café har du mulighed for at chatte med de øvrige publikummer både undervejs og efter forestillingen.

Efter forestillingen kan du chatte med de medvirkende skuespillere, som sidder klar til at svare på alt mellem himmel og jord.

  • Premieren live streames onsdag 3. marts kl. 20:00
  • Varighed: Ca. 1 time inkl. chat-after-talk med skuespillerne
  • Edvard Munchs skitse til en Hedda Gabler-forestilling, ca. 1906.

 

Teatret oplyser i øvrigt, at der kommer link på dagen. Så det er bare at sætte kryds i kalenderen og være i lidt god tid, ca. kl.19.30, ligesom til andre premierer. Så skal det nok gå. På gensyn.

www.aalborgteater.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *