Kulturkupeen

PAW Patrol-Superfilmen

∗∗∗

Anmeldelse af Eva Zierau.

Paw Patrol-Superfilmen er nr. 2 film om de nuttede hunde i Paw Patrol, som hjælper byens brandmænd med at slukke brænde.

Vi befinder os i Adventure City, som er truet af en altødelæggende katastrofe. Paw Patrol bliver kaldt ud på en skrotplads, hvorfra der er stjålet en stor kran med en elektromagnet. Tyven har samtidig sat ild til pladsen

Foto: UIP

Det viser sig snart, at det er den onde og lynende intelligente Victoria Vance(Szhirley Rokahaim), der står bag. Hun vil med hjælp af elektromagneten tiltrække en 10 tons meteor, som kan give hende superkræfter, og dermed give hende mulighed for at herske over dyr og mennesker.  Snart befinder Paw Patrol sig i et kapløb med tiden for at stoppe den farlige Victoria Vance.

Ingen tvivl om at filmen rent teknisk og visuelt er såvel fejende flot som imponerende. Da filmen henvender sig til mindre børn er tempoet i min optik imidlertid for hæsblæsende, og selve historien for rodet.

Det kan simpelt hen være svært at følge med i, hvad der egentlig foregår i den ene actionfyldte scene efter den anden.

Foto: UIP

Men snarrådige er de modige og brave hunde, når de med deres nyvundne superkræfter kæmper mod den onde Vitoria Vance. Ligeså er de små charmerende og nuttede hvalpe Nano(Rita Seide Nøiers), Mini(Mia Ellen Kjær) og Tot(Samson Ekander Munch), der vil gøre alt for at gøre sig fortjent til at blive gyldigt medlem af Paw Patrol.

Den første film solgte over 160.000 billetter i Danmark, og blev således en succes herhjemme. Paw Patrol-Superfilmen bliver nok også populær blandt de små(fortrinsvis børnehavebørn), der elsker de små modige brandmænd og deres hunde.

Foto: UIP

Bag filmen står Cal Brunker, som også stod bag den første PAW Patrol film.

Instruktør: Cal Brunker

Varighed: 87 minutter

Dansk trailer: UIP

Premiere : 28. september 2023

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *